Terassi- ja ikkunamarkiisit

Markiisilla aurinkosuojaa

Terassimarkiisi lisää terassisi viihtyisyyttä niin sateella kuin paisteella. Ikkunamarkiisi suojaa sisätiloja kuumuudelta, mutta antaa auringonvalon silti tulvia epäsuorasti sisälle!

Markiiseissa meillä on mistä valita: Löytyy niin perinteiset avoimet mallit, kuin myös koteloidut erityisesti modernien talojen ulkonäköön istuvat ratkaisut. Markiiseja on sekä veivi-, että sähkökäyttöisiä. Sähkökäyttöisiin on saatavilla tuuli- ja aurinko- ja sadeautomatiikka.

Jotta markiisi palvelisi käyttäjäänsä mahdollisimman hyvin on sen valinnassa muutamia seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kannattaakin kääntyä asiantuntijan puoleen, jotta löytää parhaan mahdollisen ratkaisun.

Markiisiesitteemme löydät täältä: https://www.defero.fi/fi/markiisiesitteet/

Kysy lisää myyjiltämme!

 

 

Ohjeita ja vinkkejä markiisin valintaan

-Selvitä leveys x pituus, eli haluttu peittoalue.

-Kankaan materiaali ja väri: Kaunis markiisi sopii talon julkisivuun. Meiltä löytyy yli 100 vaihtoehtoa markiisin kankaaksi.

-Rungon väri: Viimeaikoina grafiitin värit ovat syrjäyttäneet valkoista. Vakiovärejä on monia muitakin. Mallit löytyvät myymälästämme.

-Kotelointi - koteloidut markiisit kestävät aikaa hiukan avonaisia pidempään, koska kangas on suojassa silloin kun sitä ei käytetä.

-Tuuliautomatiikka suojaa markiisia: kovalla tuulella markiisi kelautuu automaattisesti sisään.

-Aurinkoautomatiikka avaa markiisin aina kun aurinko alkaa paistamaan.

-Kaikkiin näihin asioihin saat apua myyjiltämme.