Defero-opasteet

Opastamme perille.

Oletko joskus asioinut isossa toimistorakennuksessa ja löytänyt suoraan sinne minne pitikin? Asioimisesta on jäänyt sujuva kuva ja tunne että tuonne voisin mennä toistekin?

Hyvin suunniteltua opastusta ei parhaimmillaan edes huomaa, sillä asiointi sujuu näppärästi, kun löytää suoraan oikeaan paikkaan. Puuttuva opastus taas aiheuttaa kireyttä korvien väliin ja jopa asioinnin siirtämisen toisaalle. Meillä on varmasti kaikilla näistä kokemuksia.

Me Deferolla suunnittelemme ja toteutamme opastukset niin, että asiakkaan/potilaan/oppilaan näkökulmasta koko kiinteistö saadaan toimimaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tilat saadaan tehokkaaseen käyttöön juuri niin kuin ne on suunniteltaessa ajateltu, mutta mikä ei ole käytännössä toteutunut.

Toimivan opastuksen hyödyt kiinteistönomistajalle?

Opasteet voivat tuntua joskus jopa turhilta, varsinkin silloin kun olemme tutussa ympäristössä. Oletamme, että kyllähän täällä osataan kulkea. Valitettavasti tämä on juuri se "kompastuskivi" monessa kiinteistössä!

 • Kiinteistön omistajana hyödyt hyvin suunnitellusta opastuksesta:
  • Vuokralaistesi asiakkaat osaavat paremmin perille (tilojen maine)
  • Vuokralaiset arvostavat tätä ja pysyvät kiinteistössä (vuokratulot)
  • Kiinteistön toimiva maine lisää tilojen kysyntää (vuokraus)
 • Julkiskiinteistöissä kunnollisista opasteista saadaan seuraavat hyödyt
  • Asiointi esim. virastoissa helpottuu (asiakastyytyväisyys)
  • Sokkeloisten kiinteistöjen kaikki tilat saadaan hyötykäyttöön (kustannustehokkuus)

Onnistuneen opastuksen ratkaisee suunnittelu!

Kaikissa opastetarpeissa, niin pienissä kuin suurissakin, kannattaa ottaa yhteyttä alan asiantuntijaan. Sinun ei tarvitse tietää millainen opaste olisi paras ratkaisu, meillä on näkemys ja kokemus - käytä se hyväksesi!