Screenit

Screen aurinkosuojat ikkunoiden ulkopintaan.

Auringon kuumuudelta suojaaminen on tehokkainta kun se tehdään jo ennen kuin kuumuus pääsee ikkunoista sisälle. Ns. passiivisen aurinkosuojauksen tulisikin olla kunnossa ennenkuin taloon aletaan asentamaan esim. viilennyslaitteistoja.

Screenit ovat ikkunoiden ulkopuolella olevia tiheäreikäisiä usein PVC-kankaita, jotka leikkaavat auringon kuumuutta tehokkaasti. Sisäpuolelta näkee kuitenkin ulos. Kangas on koteloidussa rullassa ikkunan yläpuolella ja tarvittaessa se lasketaan alas moottorin avulla. Sivuohjaimet estävät tuulen vaikutusta.

Screen on oikea valinta auringon suojaukseen silloin, kun halutaan tehokas ja tyylikäs auringonsuojaus ja ikkunoiden edessä ei ole esim. terassia, jolloin perinteinen markiisi voisi tulla myös kysymykseen. Screenit sopivat hyvin myös tuulisille paikoille.

Screenkoteloita on muutamia erimalleja - esim täysin neliskulmainen ja lähes puolipyöreäkotelo. Kotelovärejä on useita. Myös kankaissa on useita vaihtoehtoja. Malleja on esillä myymälässämme Kempeleessä Hakatie 12, joten tervetuloa.