Sisäopasteet

Selkeyttä sisätiloihin!

Kaikki sisäopasteet valmistetaan aina korkealaatuisista, näkyvistä ja kestävistä materiaaleista, jotka valitaan käyttökohteen ja arkkitehtuurin mukaan.

Aulaopasteprofiilit

Aulaopasteina käytetään yleisimmin alumiiniprofiileja, joissa paneelien korkeudet voivat olla joko 45, 60, 90 tai 120 mm. Paneelit voidaan maalata RAL-värikartan sävyihin. Paneelien päätykappaleet ovat muovia. Koko opaste kiinnitetään siistillä piilokiinnityksellä.

Huoneopasteprofiilit

Huoneopasteina käytetään yleisimmin alumiiniprofiileja, joissa paneelien korkeudet voivat olla joko 15, 23 tai 45 mm. Paneelit voidaan maalata RAL-värikartan sävyihin. Paneelien päätykappaleet ovat alumiinia (voi käyttää myös ilman päätyjä). Opaste kiinnitetään siistillä piilokiinnityksellä.

Lasiopasteet

Lasiopasteina voidaan käyttää alumiiniprofiilien sijasta esimerkiksi aula- tai huoneopasteina silloin kun arkkitehtuuri tai muu esteettinen seikka sitä edellyttää. Lasiopaste on tyylikäs valinta!

Alumiiniopasteet

Toimitamme myös monenlaisia alumiiniopasteita, kuten esimerkiksi alumiinista valmistettuja opastepolyneita esim. aulaopasteiksi tms. käyttöön. Kysy meiltä lisää ideoita!

Muut sisäopastetuotteet

Valikoimamme käsittää lähes kaiken sisäopasteisiin liittyvän. Meiltä saatte mm. taskuopasteet, huonenumeroinnit (tarratekstit) sekä WC- yms. tilojen symbolimerkinnät.