top of page

Murtosuojarullaimet

Turvallisuus ennen kaikkea!

Murtosuojarullaimet jättävät pitkäkyntiset pulaan. Pelkästään murtosuojarullaimen asentaminen nostaa kynnystä ilkivallanteolle huomattavasti!

Murtosuojarullaimet soveltuvat rakenteensa ansiosta esimerkiksi näyteikkunoiden suojaamiseen tai liikekeskuksien liikkeiden sulkemiseen.

Luokiteltu ja luokittelematon murtosuojarullain ovat ulkoapäin saman näköinen. Luokitellussa murtosuojarullaimessa käytettävät osat ovat tilanjakorullaimen osia vahvemmat ja suunniteltu kestämään murtoyrityksen.

Murtosuojarullaimet on testattu VTT:n toimesta standardin EN1627 mukaan, aina luokkaan 3 asti. Luokitus on voimassa vuoteen 2017 saakka.

Sälerullain (CD)

Ennaltaehkäisee murtoyrityksiä. Soveltuvuus käytössä, jossa tarvitaan ennaltaehkäisyn lisäksi lämmön- ja ääneneristävyyttä.

Tilanjakorullaimet

Ennaltaehkäisee murtoyrityksiä, on kestävämpi kuin CD -sälerullain. Soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa on tarvetta rajata yleisön kulkua, kuten liikekeskusten etumyymälät.

Murtosuojarullaimet

Murtosuojaluokitus luokkaan 3 asti. Käyttö kohteissa, joissa murtautumisyritys on todennäköinen. Kohteet mm. alkoholimyymälät, apteekit, kultasepänliikkeet.

Olen kiinnostunut ja haluan tarjouksen!
Jätä yhteystiedot, niin olemme yhteydessä.

Kiitos. Palaamme asiaan pian!

bottom of page