top of page

Opasteet sisälle ja ulos

Selkeyttä sisätiloihin!

Kaikki sisäopasteet valmistetaan aina korkealaatuisista, näkyvistä ja kestävistä materiaaleista, jotka valitaan käyttökohteen ja arkkitehtuurin mukaan.

Aulaopasteprofiilit

Aulaopasteina käytetään yleisimmin alumiiniprofiileja, joissa paneelien korkeudet voivat olla joko 45, 60, 90 tai 120 mm. Paneelit voidaan maalata RAL-värikartan sävyihin. Paneelien päätykappaleet ovat muovia. Koko opaste kiinnitetään siistillä piilokiinnityksellä.

Huoneopasteprofiilit

Huoneopasteina käytetään yleisimmin alumiiniprofiileja, joissa paneelien korkeudet voivat olla joko 15, 23 tai 45 mm. Paneelit voidaan maalata RAL-värikartan sävyihin. Paneelien päätykappaleet ovat alumiinia (voi käyttää myös ilman päätyjä). Opaste kiinnitetään siistillä piilokiinnityksellä.

Lasiopasteet

Lasiopasteina voidaan käyttää alumiiniprofiilien sijasta esimerkiksi aula- tai huoneopasteina silloin kun arkkitehtuuri tai muu esteettinen seikka sitä edellyttää. Lasiopaste on tyylikäs valinta!

Alumiiniopasteet

Toimitamme myös monenlaisia alumiiniopasteita, kuten esimerkiksi alumiinista valmistettuja opastepolyneita esim. aulaopasteiksi tms. käyttöön. Kysy meiltä lisää ideoita!

Muut sisäopastetuotteet

Valikoimamme käsittää lähes kaiken sisäopasteisiin liittyvän. Meiltä saatte mm. taskuopasteet, huonenumeroinnit (tarratekstit) sekä WC- yms. tilojen symbolimerkinnät.

aulaopasteprofiilit.jpg
huoneopasteprofiilit.jpg
lasiopasteet.jpg
alumiiniopasteet.jpg
muutsisaopasteet.jpg

Näyttävyyttä kadulle!

Kaikki ulko-opasteet valmistetaan aina korkealaatuisista, näkyvistä ja kestävistä materiaaleista, jotka valitaan käyttökohteen ja arkkitehtuurin mukaan.

Ulko-opaste on omilla jaloilla seisova opastekokonaisuus, jossa pohja on tehty joko yhdestä alumiinilevystä tai erillisistä, helposti päivitettävistä paneeleista. Tekstit tehdään joko tarratekstinä tai yhtenä isona tarratulosteena (esim. aluekartat).

Ulko-opasteet voidaan valaista joko LED- tai loisteputkivalaistuksella.

Olen kiinnostunut ja haluan tarjouksen!
Jätä yhteystiedot, niin olemme yhteydessä.

Kiitos. Palaamme asiaan pian!

bottom of page